Bel me

Mail me

Skype

Sessies

Bijzondere impact op jouw geluk

Ik help iedereen die een vraag heeft over zijn of haar geluk, gezondheid, succes of relaties (lees hier meer over mijn Energie Analyse). Voor een sessie reken ik EUR 75,-. Gemiddeld duurt deze zo'n anderhalf uur en vindt bij mij in een prachtig groene omgeving plaats.

Wat je ook moge wensen, een wens ligt altijd binnen het bereik van de realiteit omdat deze uniek en persoonsgebonden is. De enige obstructie ben je zelf. Niet ‘jij’ als mens, maar je overtuigingen. Overtuigingen werken mentaal en je mentale centrum bepaalt je leven compleet. Alles wat gisteren gebeurde, vandaag en morgen. Alle verwachte en onverwachte dingen. Soms zijn deze beperkende overtuigingen al generaties lang al in de familie aanwezig. Ze kunnen ontstaan zijn door een negatieve verwensing, lang geleden, waar iemand in is gaan geloven. Een overtuiging kan hardnekkig zijn en volkomen onzichtbaar. Hij kan je zelfvertrouwen via schuld of schaamte ondermijnen. Het uit zich in de kleinste aspecten van je leven. In hoe je eruit ziet en hoe je pad verloopt. Ik help je om deze zelf-ondermijnende overtuigingen te neutraliseren, op te lossen. Ik zorg ervoor dat je energie weer gaat stromen en je zult jezelf op een manier ervaren als nooit tevoren Via mijn energie analyse en het onbewuste proces dat ik daarmee (via mijn eigen energie) in gang zet, verandert je uiterlijke wereld automatisch. Dit gaat niet alleen impact hebben op je eigen leven maar gaat dus ook subtiel of minder subtiel op je omgeving invloed hebben. Het vermogen om je eigen innerlijke wereld te creëren is de belangrijkste sleutel om hier en nu in jouw leven de mooiste en meest waardevolle dingen in jouw leven te laten ontstaan.

Als ik mensen vraag hoe ze zich direct na een sessie voelen, vertellen ze vaak dat ze zich opgelucht en licht voelen. Dit is echter slechts een eerste 'state of mind'. De resultaten en consequenties van het werkelijke proces beginnen zich daarna pas te ontvouwen.

Ons DNA wordt bepaald door onze overtuigingen en alle overtuigingen van onze (verre) voorouders. Verandering van je zelfgeloof werkt daarmee op termijn ook fysiek door. Bij sommige mensen verandert het haartype, anderen zien hun fysieke klachten verdwijnen. Onze geest is werkelijk een fantastisch ding. Ga er wijs mee om.

Wat houdt jou bezig?

Bel me

Mail me

Skype