Bel me

Mail me

Skype

Facebook

Sessies

Bijzondere Impact op jouw Geluk

Ik help iedereen die een vraag heeft over zijn of haar geluk, gezondheid, succes of relaties (lees hier meer over mijn readings).

Wat je ook wenst, het is allemaal volledig en volkomen mogelijk. De enige obstructie ben je zelf. Niet ‘jij’ als mens, maar je overtuigingen. Overtuigingen werken mentaal en je mentale centrum bepaalt je leven compleet. Alles wat gisteren gebeurde, vandaag en morgen. Alle verwachte en onverwachte dingen. Soms zijn deze beperkende overtuigingen al generaties lang al in de familie aanwezig. Ze kunnen ontstaan zijn door een negatieve verwensing, lang geleden. Een overtuiging kan hardnekkig zijn en volkomen onzichtbaar. Hij kan je zelfvertrouwen via schuld of schaamte ondermijnen en dat van je nageslacht. Het uit zich in de kleinste aspecten van je leven. In hoe je eruit ziet en hoe je pad verloopt. Ik help je om je overtuigingen te neutraliseren, op te lossen. Ik zorg ervoor dat je energie weer gaat stromen en je zult jezelf op een manier ervaren als nooit tevoren. Via mijn readings en het onbewuste proces dat ik in gang zet, verandert je uiterlijke wereld automatisch. Dit kan niet alleen impact hebben op je eigen leven maar gaat ook subtiel of minder subtiel op je omgeving invloed hebben. Het vermogen om je eigen innerlijke wereld te creëren is de belangrijkste sleutel om hier en nu in jouw leven de mooiste en meest waardevolle dingen in jouw leven te laten ontstaan.

Als ik mensen vraag hoe ze zich direct na een sessie voelen, hoor ik vaak 'Ik voel me eigenlijk heel licht'. Dit is echter slechts een voorbode van wat komen gaat.

Mijn energiehealings werken in op andere energie-lichamen zoals het mentale en spirituele lichaam en vervolgens pas op het fysieke lichaam. Als mensen fysieke klachten hebben dan is het mogelijk dat deze klachten ook verdwijnen. Alles is energie en alles hangt namelijk samen.

Wat houdt jou bezig?

Bel me

Mail me

Skype

Facebook